söndagkväll

känner att jag inte är så bra på att skriva här..

vad har hänt sen sist? inte mkt. Har vart en halvseg vecka, jag är lite smådepp över mina betyg jag fick reda på i början av veckan. kämpat på massa denna terminen men inget vill riktigt som jag vill, så jag får nöja mig med lite halvdana betyg. men jag orkar inte riktigt bry mig just nu. tacka vet jag ettan, då gick det av sig självt.

idag har jag tagit det lugnt mest. skulle med Hanna och Sally på tävling men jag dissade dem och sov istället, dem skulle iväg så tidigt. Farfar kom en stund sen, och pappa tvingade på mig att lära mig byta däck på bilen så det fick jag snällt göra. Tog en ridtur på Lottentotten senare och hoppade terränghinder. hejochhå vad det gick undan. Jag byggde även upp lite nya så mina armmuskler fick allt vakna idag när jag släpade stora granar genom skogen. ;)
Övningskörde i stan en stund på kvällen och det gick väl la bra faktiskt. Lite problem med lokalsinnet bara men det är väl ingen nyhet. ;)

ska bara upplysa om att mina "b" och "x" inte funkar så kalas på denna datorn, så fattas det några sådana i något ord så är det för att jag glömt bort att trycka extra hårt på dem.

Igår vart det tävling för mig och min lilla Machskrutt. Första tävlingen på 2 månader, och det gick bra. Vinst i båda klasserna, men det hade känt ännu bättre om han vart lite piggare. för tillfället känns han inte 100%. men duktig vart han iaf. <3

nej nu ska jag sova, nationella prov imon. Tjoho på det. nej.

puss


måndag 14 april

vad börjar ikväll om inte Desperate Housewives! wohoo :p äntligen något vettigt att se. massa plugg ikväll men får ta mig tid att se det iaf. 

Har haft kom-i-fatt-dag idag som det så fint heter på vår skola. tog en lång välbehövlig sovmorgon till kvart över nio, åt frukost läänge utan stress, tog med mig Mach ut på en ridtur runt holmen, cyklade iväg till bussen i god tid och var där tio minuter innan bussen kom. skön morgon säger jag bara. Borde börja halv fyra varje dag.

Iaf så åkte jag in och satt och sista-minuten-pluggade lite med Sara och gjorde sedan geografi-provet. satt typ bara och skrattade åt vilka psyko frågor det kom, noll koll på dem. men jag tog mig igenom det iaf, så återstår det och se om det gick så åt helvete som det kändes.
Mamsen och jag åkte till hööks en stund efteråt. massa saker jag ville ha, men kom bara ut med ett par ridvantar till slut. dem var rosa, och rosa är inte direkt min färg, men jag kände lite tvångstankar att jag var tvungen att köpa dem för de var allt ganska fina. så så fick det bli. :)

Helgen har vart okej, ingen överdrivet händelserik helg men iaf. Tävlingen hoppade jag över, lördagen ägnade jag istället åt farfar och mer kommer jag inte ihåg. Söndagen ägnades åt provböckerna, Lotte och styrelsemöte. Fredags tog jag ledigt och det blev muffinsbak hos Tina stället. 5 sorters muffins, brownies och pizzabullar bakades så vi var ganska effektiva. Gott blev det också. :)

nej nu ska jag hitta på något annat. puss

i´m back

hej!
nu är jag hemma från resan. har jag iofs vart i en vecka nu men jag har inte haft tid att skriva någonting.
Resan var helt fantastiskt bra iaf. mycket trevligt grupp. första dagarna bodde i på ett vandrahem i Nice, och det var sjukt fint. Nice alltså, inte vandrahemmet, även om det dög det med. :) Resten av dagarna bodde vi i Menton. Var även i Italien och Monaco lite. Sjukt kul har det vart iaf, och många skratt har det blivit.
Garderoben, mystiska svarta katten, "Vi ska av här", Eifeltorn, skitande hundar, en viss person, nakna fransmannen, den stackars tysken. bara för att nämna några. ;)

dock blev det stressigt när man kom hem. hade ett geo-prov andra dagen i skolan efter vi kom hem. det hade jag inte en aning om så det fick hoppa över det. Dessutom satt jag fast i bilkö vid karlso-rondellen till klockan nio. fan, att dem inte kan informera om sånt där vägarbetsskit så man kan åka i tid.

idag vart det utvecklingssamtalsdag, men sa att jag inte kunde komma på mitt för det kändes lite onödigt att åka in bara för ett utvecklingssamtal. åkte hem till tina och pluggade, duktiga var vi som blev klara med hela företagsekonomin. 6 timmar tog det dock. skabb på det ämnet.
imorgon tar jag ledigt, för det är bara jobbiga lektioner, så jag ska vara duktig och plugga hemma istället.  får mer gjort då. fredagen hoppar jag nog också över, muffinsbak med friendsen känns mer lockande, så då ska vi fetta oss istället. det är ju trots allt fettofredag. :)
ingen träning imon, både mach och sally har fått hovbölder så kan inte ridas på ett par dar. får hoppa över tävlingen på lördag. ska tjata lite på pappa och se om jag får vara med på uddens tävling istället med Lotte. men det lär han inte gå med på iaf. vi får la se...
kvällen har nu ägnats åt "sverige pussas & kramas" och "Morgonsoffan". nu har jag planer på att ta upp geografiboken, men det känns inte allt för kul. jag går och lägger mig istället. god natt.

RSS 2.0