onsdag

tjo!
Jobb idag som vanligt. Annars har veterinären vart å tittat på Win idag. Hon har vart lite svullen i benen på sista tiden. Men vetrinären trodde inte det var någon fara, hon tyckte hon såg fin ut så det var ju skönt det. Sadeln klämde på något ställe också men det vart ingen katastrof det heller så kunde rida på som vanligt.

Ska nog bort till ridhuset och hoppa henne lite ikväll. Måste dock vänta ända till halv tio för det är lektioner hela kvällen. :S

Annars i veckan har jag haft lite provridningar på Lotte, bestämt mig för en tjej nu.
Helgen vart bra också. I fredags blev det stor fest i paoryd, med massa o-hamnare. Sen vidare till palace på kvällen. Och sen åkte vi tillbaks till paoryd och fortsatte. I säng vid halv 5 och sen var jag uppe typ piggast av alla kl 8. ;) Tog en timmes promenad å sen vaknade de andra så då blev det guitar hero, singstar och lite sådant fram till kvällen då jag drog hem.

På lördan var jag med några jobbarkompisar, förade lite innan vi drog vidare mot the rock och olerran.
Söndagen åkte jag till öland och köpte mig en bil. En vit liten mazda, trivs mycket bättre med denna än med den förra. :)

Det var den veckan det..
hej

onsdag

gokväll!

Förra helgen spenderade jag i Ohamn. Jag, tina å emil körde upp på fredagen efter jobbet. På kvällen blev det fest i någon människas lägenhet och senare in mot stan till någon klubb. Riktigt kul iaf. :p

Lördagmorgon vart jag aspigg, till skillnad mot alla andra. ;) Resten av dan spenderades på alla möjliga ställen. På kvällen blev det stor inflyttningsfest, typ 20 pers i en tvåa, så det vart hyffsat fullt. ;) Sen vidare in till stan vid elvatiden.

Söndagen blev det filmtittande och sen drog vi ett gäng till Bigbang å bowlade. Kom på 6:e plats av oss 6, så ja, så bra gick det.. Efter det blev det hem till kalmar igen.

Sen följde en vecka där det inte hände så mkt mer än jobb..

Helgen som var nu spenderade jag hos en kompis i Växjö. Åkte upp efter jobbet i fredags och på kvällen blev det lite käk och sen bio. Köpte biljetterna 5 minuter efter att filmen hade börjat men vi fick komma in iaf. ;) På lördagen blev det shopping innan jag drog hem igen.

I söndags vart det tävling med Winniegris i Tingsryd. Blev en rivning på sista hindret i första klassen. Hon vart lite överpigg så då håller jag gärna in henne för mkt så det blir undertempo istället. Testade ett annat bett i andra klassen men det funkade inte riktigt, kunde inte ta så mkt i henne, så fick en rivning på 5:e hindret så då utgick jag självmant, kände att jag inte fick till nån bra start iaf. Nästa tävling blir nog om typ 2 veckor, regional, så ska träna på att få upp en bättre galopp tills dess. :)

I veckan har annars inte hänt så mkt. Elina red Winny igår så då passade jag på att rida Lotte i ridhuset på kvällen. Red dressyr och Tut var sjukt duktig! :D

Nu blire bigbrother och sen sängen..
Godnatt

gokväll!

tjo!
Sitter och laddar ner lite musik för tillfället. Idag har inte vart en allt för händelserik dag, jobbet 9-18 sen bara hem och ta det lugnt. Elina hade ridit Win idag så vart inget stallarbete idag.

Helgen har vart bra som vanligt. På lördan hade vi lite födelsedagskalas för mig här hemma. Sen drog jag med fia hem till john i torsås för melodifestival med emma, tobias, anton och nån mer. De hade fixat pizza, vilket jag kanske inte vart allt för sugen på efter att ha käkat födelsedagsmiddag en timma innan. ;) Sen drog vi iaf vidare mot möre hotell ochhade en riktigt lyckad kväll med liveband å allt innan vi åkte hem å sov. Morgonen efter drog vi iväg till johns brorsa och spelade lite tvspel innan jag drog hemåt. Hade hoppträning på eftermiddagen och Win vart duktig som vanligt. :)

Annars har inte hänt mkt i veckan. Var på stan en vända med tina å emil i måndags annars har jag inte gjort mkt.
På fredag drar jag upp till Ohamn med tina å emil, stannar nog till söndag. Lär nog inte blogga innan dess.

hej


<3

RSS 2.0