fredag

fredag idag, började med en sovmorgon till halv nio, skönt. cyklade iväg till bussen men glömde min plånbok så fick cykla hem igen och mamma fick skjutsa in mig istället.
matteprovet gick inte direkt så bra, hann inte ens klart.

efter skolan satt vi en stund och degade och begav oss sedan ut på stan och hamnade inte helt oväntat på mcdonalds. :) eftersom vi har lite konstiga ideer för oss tävlade vi om vem som kunde få i sig en cheeseburgare på minst tuggor. skabb,. :) david blev iallafall vinnare på en tugga och jag var hyffsat stolt med två tuggor.
hemma runt sju, och ut och fixa stallet. orkade/hann inte rida idag så det blev så ska det låta och lets dance istället.
nu ska jag plugga resten av kvällen är det tänkt...

nu börjar jag igen

nu har jag hittat hit igen, ett år senare. :) hade glömt bort den här totalt.
men, men, det behövs ingen närmare presentation av mig själv eftersom jag vet vem jag är och antagligen ni som mot förmodan också skulle läsa den här.

vad har hänt i mitt liv sedan den 31 mars då jag skrev senast då? Inte mkt, så vi skiter i det och startar idag istället.
kan inte påstå att det hänt så mkt idag heller, men till skolan begav man sig som vanligt iaf. En kort dag idag, en naturlektion på förmiddagen och sedan idrott på eftermiddagen. vi fick spela badminton, kul kul. :)
Sen vart det hem och råplugga till matteprovet vi har imon men det gav jag ganska snart upp med. matte är inte riktigt mitt ämne. inte för att nått är det men det finns väl de som är roligare.

hoppträning senare på kvällen och det gick riktigt jättebra idag och jag red hem med ett biggt smile på läpparna. :) så kul när det går bra. :p skönt att vi inte tappat självförtroendet totalt efter förra träningen när min lille ponny slog sig och inte ville hoppa.

har skickat in mitt cv till ikea nu ikväll iaf, jäkligt komplicerat, varken mamma eller jag fattade ett skit om hur man skickade iväg det, men fram kom det nog till slut. så nu är det bara att vänta och hoppas på att någon liten snäll människa där kan ge mig ett sommarjobb.

men iaf, veckan som gått har vart okej, alltid lite segt efter ett lov. tog en ledig dag igår och stannade hemma och pluggade lite istället. Men det är inte långt kvar till påsklovet och efter påsklovet åker jag och Sara och Tina iväg till italien, monaco och frankrike och det ser jag fram emot som tusan! :p och så missar vi några skoldagar också vilket inte är helt fel.

funderar på att gå och lägga mig nu, eller iallafall göra någonting vettigare än det här. när jag är som mest stressad hittar jag alltid på någonting som gör mig ännu mer stressad, typ det här. för jag har verkligen inte tid att sitta här nu känner jag...
imon är det fredag och endast 1½ timmas lektion, dock ett matteprov men jag ska nog överleva. sen hittar vi nog på nånting kul efter skolan.
godnatt

RSS 2.0