hejdå

åker imonbitti. har packat hela kvällen, en jäkla tid det tar. men nu tror jag att jag är klar iaf. vi tar tåget till göteborg imorgon, sen flyger vi från göteborg till Nice, och så är vi där och i Monaco och Italien en vecka.
jaja, hej då på er , ha de bra :)


åker snart

inte många dar kvar tills vi åker nu.. jag är grymt nervös inför flygningen. :S men men... måste börja packa snart, så jag vet att jag har allt jag behöver. kommer inte få ner allt i min lilla väska, får dessutom inte väga mer än 10 kg för jag vill ha allt som handbagage så man slipper hålla på o krångla.

var ute och gick en sväng imorse, snön hade smällt och massa sol så jag tog med mig lite musik och gick ut i skogen. det var rätt mys faktiskt. sen ringde tina och sa att hon var i stan så då skyndade jag mig hem, slängde mig i duschen och drog en borste genom håret, på 17 minuter hann jag allt plus att åka till bussen. jag kan vara rätt effektiv om jag vill. ;) vi tog en runda på stan och köpte lite smågrejer till resan. jag köpte bara tråkiga saker, strumpor, hårspännen, toffsar, underkläder och lite sånt skit. inget kul att lägga pengarna på sånt, men det behövs ju det med.
mcdonalds avslutade vi med, dock hade vi lite svårt att komma därifrån då en av våra lärare satt bakom oss och vi ville på diskretast möjliga sätt komma ut. men vi lyckades, utan att behöva snacka med honom. :)

när jag kom hem var det ingen hemma, de hade dragit iväg någonstans för att köpa möbler. vad fan dem nu ska med det till, vi har en hel conteiner fylld med möbler vi inte använder. men iaf, så gräddade jag mig en våffla i all min ensamhet, och fick sitta o snacka med katten istället. men det är trevligare det, han är mer pratglad än de andra i min familj iaf. :)

gick ut en stund igen på kvällen medan jag väntade på att pållarna skulle äta sin mat. tränade lite dressyr med Mach lite senare. sitter nu och tittar på Morgonsoffan på svt. ganska underhållande emellanåt faktiskt.
ska plugga lite körkortsteori nu, sen ska jag nog faktiskt gå o lägga mig.

måste bara...

måste bara säga att Henrik Schyfferts blogg, http://henrikschyffert.blogspot.com är det mest underhållande jag läst på länge! fan vad bra han skriver. han är hyffsat rolig på tv och sådär också, men att läsa det han skriver var sjukt kul! har underhållt mig med den en bra stund nu. den ska jag följa varje dag i fortsättningen!

klockan är nu halv 3, ska läsa lite till sen sova.

klockan är nu över 4 på natten (morgonen?), och jag borde lägga mig. upp vid åtta imon så... god natt. det är överskattat att sova på lov.

måndag 10:e

tjo!
totalt onödig dag idag. Jag var duktig och tittade på itslearning och såg att vi hade sovmorgon till kvart över tolv idag. tog bussen in vid tio, går och äter skabbiga kalla köttbullar, för att sedan konstatera att vi inte har någon lektion på eftermiddagen heller. så totalt onödigt att kliva upp ur sängen, göra sig i ordning och gå till skolan överhuvudtaget.

eftermiddagen blev som vanligt, ut och rida lite, lite plugg. (gud vilket enformigt liv jag har..) jag ska jubla högt när jag har något intressant och skriva här..

tävling, ponnyallsvenskan div 1 var det igår iofs. i förklassen hade jag "lite" otur och ramlade av. klant på mig. men det var iofs en förklass bara. sen var det lagklassen och vi från udden hade två lag med. dock gick det inget bra för våra lag, det ena slutade näst sist och det andra sist. jag och machen fick ett stopp i lagklassen så det gick väl hyffsat iaf. nu blir det lite paus en månad från tävlingarna iaf.


well well, nu ska jag gå och fixa mig något att äta. havrefras och fil känns lockande. :)

lördag 8 mars

Hejhej!
Inte orkat skriva denna  veckan, så det får bli en liten uppdatering idag.

tjejkväll hos mimmi med sara,tina,rana och sanna igår. trevlans. :) tacos, film, girltalk, "jag har aldrig" m.m. Får vi göra om. :) hemma runt tre på natten, då var jag plötsligt helt pigg och kunde inte sova så jag satte mig med geografiboken. jag pluggar bäst på natten har jag kommit på. :) men sen kändes sängen mer lockande så det blev inte så mkt plugg iaf. upp tidigt idag sen, pappa och jag övningskörde lite i stan, och sedan hem för att rida lite för att senare åka till sjukhuset och hälsa på farfar som precis opererat sitt hjärta.

Sitter framför tvn och kollar på melodifestivalen nu för tillfället. carola åkte ut tidigt och det jublades här hemma. synd om andreas jonsson dock, han får ju lida för att alla hatar carola. hejar iaf på ola och sibel, eller vem fan som helst egentligen,

äsch, känner inte för att skriva mer idag så jag skiter i det nu..
bye


RSS 2.0