fredaaaag!

hej

Ännu en vecka avklarad i skolan.
Veckan som gått har vart lugn,
Ledig i måndags, Onsdags blev det stan med tina,sara och adam. Nu flyttar han till skövde så det blir sista gången på länge man träffar honom. :/  trist att alla flyttar iväg.
Igår stack vi tidigare från skolan. stack till hm som hade clubdag. där tillbringade vi 2 timmar. Sen hämtade mamma upp mig och vi gick och fikade en stund och beställde klipptid till mig.

Idag har vart en skön dag, sovmorgon till 12. Sen var det skolfotografering, vilket betyder årets hemskaste dag ungefär. Nämen, den som kom på det där med skolkatalog är inte min vän kan jag säga. Samma visa varje år, fejkat leende, halvblundande och håret på alla ställen utom där det ska va ungefär..
Stan med Sara,Tina,Axel,Sara o Sandra efter skolan.
Biljetter är dessutom beställda till kalmar fashion show nu. vi får goodiebags för 1000 spänn, och massa annat kul. :)
Sen i oktober är det björn,soran o company´s show i kalmarsalen också. Problemet är bara det att vi kanske åker till Polen då. Big problem! Vi var lite desperata, så vi gick in till rektorn och bad att inte få åka den 17:e. haha, han tyckte vi var någorlunda knäppa.
nej nu ska jag gå o ha lite "fredagsmys" med familjen. Vilket mest brukar sluta med att vi bråkar om tv:n iofs. Imorrn blir det tävling, annars har jag inga mer planer för helgen än.

puss

lördag

hej

En vecka i skolan är avklarad. Det har gått snabbt och vart rätt bra faktiskt. Schemat var inte lika bra som jag trott dock. Hade ställt in mig på att knappt ha några lektioner nu i trean, men det var nästan fullt schema i år igen. :/ Endast en sovmorgon, och inga tidiga dagar..
Träffade även rana, david och axel i onsdags. Dem kom förbi till skolan och så tog vi en glass på stan. kul att träffa dem igen, är tomt på skolan nu utan gamla treorna. Igår skulle även adam komma, men jag hade träning senare och hann inte. :/ Vi stack hem till saras mormor en stund iaf medan jag väntade på mamma.

Idag har vart en seg dag. Upp vid halv åtta, sen ut med johanna och hanna en sväng i skogen. Sen kom morbror med sin nya hund. De skulle ut o plocka svamp med mamma men de gick vilse och fick ringa hem. Men hem kom de iaf efter typ 5 timmar. Tog en promenad med lottehästen på kvällen. Mycket mer har jag inte gjort och har inte planer på att göra heller. Har sträckt muskeln vid typ hjärtat igen, det lyckas jag alltid göra, vet inte vad fan jag gör. Inget farligt men ajaj vad ont det kan göra, så nu har jag fått ligga i sängen ett par timmar. Det verkar inte vilja gå över idag verkar det som, så jag får väl sova, så imorrn lär det vara borta iaf. :) Sätter kanske på en film, fick låna pirates av sara. :p Så jag kan dregla lite över johnny depp.
god natt

18/8, vilket betyder sista dagen på lovet :O

hej
Imorrn börjar skolorna igen då. Tredje och sista året för mig på cis. Börjar 12.15 imorrn så lite mjukstart blir det iaf. Ser inte direkt fram emot det, men det är ändå skönt att veta att man inte är etta och ska börja på ny skola. Fy fasen vad jag kommer ihåg att jag var nervös dagarna innan jag skulle börja gymnasiet. hemsk känsla av att inte veta någonting och inte känna typ någon. Så imorrn får man tycka lite synd om alla nervösa ettor, får väl le lite snällt åt dem.

Har iaf stora planer på att bli organiserad detta året (hur många gånger har jag inte sagt det inför varje skolstart..?) Gör en liten lista på mitt organiserade lilla skolliv framöver. Så får vi se om jag lyckas hålla det, kan väl satsa på en vecka iaf. :p

- Plugga en liten stund varje kväll
- Inget plugg på helgerna, dem ska vara helt lediga
- Börja lyssna och hänga med på lektionerna, iaf på matten (good luck)
- Lägga mig innan elva
- Vakna i tid på morgonen
- Bli nya fjäskbarnet på spanskalektionerna
- Komma i tid till Carolines lektioner (tror att tina&sara joinar mig på den punkten också haha)
- Inte kladda ner mina anteckningsblock. Mkt roligare att skriva i dem om de är fina ;p
- Skaffa mig en kalender, och iaf försöka hålla reda på den
- Inte slarva bort mina skåpsnycklar en gång i veckan

Det var väl allt, jag ger det en vecka, sen är jag tillbaks till mitt vanliga oorganiserade liv, trust me.

Sista dagen på sommarlovet, dvs idag, har jag ägnat åt körlektion. Riktigt kul lektion idag, vi körde panikbromsningar. skitkul, trodde jag skulle få värsta whiplash-skada men jag överlevde.

Sen sprang jag in på dillbergska för att köpa mig lite block och en kalender, men det slutade med att jag kom ut därifrån utan någonting. Beslutsångest om jag skulle ha en svart eller en röd kalender, om jag skulle ha ett 5-ämnesblock eller ett 10-ämnesblock, så då sket jag i båda. smart... Gick även till frissan för att köpa Schwarzkopfs osis dust it, något slags puder till håret som ska vara bra för, ja va fasen det nu skulle vara bra för. Har hört att alla snackar om den så var ju tvungen att testa. dyrt som tusan dock, en liten burk på kanske 5 cm med 10 mg i, för 169:-. :S Men den fick följa med hem iaf.
Nu ska jag bara njuta av de sista timmarna, laga mig lite mat, titta på top model, städa rummet (!). 

I veckan förresten kommer jag inte riktigt ihåg vad som hänt. Men i helgen har jag vart i Nabben fre-lörd. Tävling igår med Lotte och Mach, åkte dit och det regnade som fasen, så pappa och Pia tyckte inte jag skulle starta Mach så det blev bara Lotte. Skitduktig var hon iaf. 
Torsdags var det Rockneby marknad med Tina. Jag gjorde riktiga fynd bland 10-kronorslådorna. :)
Kalmar stadsfest var det även förra veckan. Var där alla tre dagarna tillsammans med Tina&Sara, även med johan och alex två av dagarna. Roligt roligt. 

Nej nu skriker min mage. 
puss

 

tisdag 5 augusti

hej hej

sitter här med huvudvärk och jäkligt degig. Väntar på att mammas bröd hon bakar ska bli klara.
Idag har jag iallafall vart i Växjö med tina, mamma och hanna. blev ett antal timmars shopping även idag. Vi hittade oss varsitt par slappa jeans, sköna som fan. Hittade även en panduro-butik innan vi skulle hem, där vi var som små barn i en godisbutik för det fanns en massa roliga grejer och vi gick nog säkert runt där i en timma. sen blev det hem runt 6-tiden. jag är lat och orkar inte rida nånting idag så jag hoppar det.

Annars i veckan har jag gjort följande.
Lördag; sprang runt på ikea för att leta ramar, jäkligt förkyld och med världens huvudvärk. På kvällen grillkväll hos familjen tjernström.
Söndag; heldag med tina&sara, med film och massa.
Måndag; Mormor

sitter just nu och söker igenom youtube på alla bra låtar jag kan komma på. Letar efter gamla klassiker man glömt bort. 
Kid rock - all summer long spelas på högsta volym just nu :p riktigt sådär somrig och härlig låt.

endast två veckor kvar av sommarlovet nu btw. fan vad jag förstörde er dag nu va ;)

nej nu verkar bröden vara klara. puss hej

fredag 1 augusti

hej
sitter i sängen och degar, orkar inte gå utanför dörren, är alldeles för varmt. blir en slappdag idag. Dock blir man ju inte lite deprimerad av att veta att det bara är 20 dagar kvar på sommarlovet. Ser inte ett dugg fram emot att börja igen. Förra året längtade man ändå lite tillbaks, men nu har jag bara tröttnat helt, vill hellre jobba eller någonting.

nu ska jag snart ut och rida, sen ikväll ska jag på fest hos lisa i lindsdal.

Gårdagen spenderades på stan tillsammans med tina. 6½ timmars shopping blev det, och fick med mig en massa hem, som jag till och med ska behålla denna gången. ;) Det är inte alltför vanligt, mitt största intresse är typ att lämna tillbaka allt jag köper. På kvällen blev det pizzabak hemma.

Onsdagen var det ATG med Sally hela dagen typ. men det gick bra tror jag, 2 veckors vila, sen skulle hon förhoppningsvis vara okej igen.

Tisdagen var det bad och slapp hela dan med sara&tina. härligt.
Måndagen var det öland hela dagen.
Söndags blev det också öland, kolla thoreb cup hela dan.
Fredag, lördag var det tävling först i karlskrona sen i torestorp. Mach var inte fräsch på fredagen och ville knappt hoppa alls, så vi bestämde oss för att åka till torestorp och hoppa en klass dagen efter så att pia kunde se vad det var som var fel. Där hoppade vi felfritt, men det var absolut något som var fel, och det visade sig efteråt att han var lite halt. älskling <3 men han verkar bra nu iaf.

shiet, vilket minne jag har. ;) yepp, det var min vecka det. puss hej


RSS 2.0