stressigt

puh, vilken dag! 3 timmars kaos-naturlektion på förmiddagen. vi försökte desperat bli klara med vårt arbete,
vi fick ihop det till slut men det kunde ju blivit bättre.

sen så skulle vi självklart springa ängö-rundan på idrotten. sjukt trött var man efter det, ja. Sedan var det hem och byta om direkt och så körde hanna och jag till pia och hopptränade med Sally och Zeus. gick rätt bra faktiskt. ska tävla honom på ölandshoppet om två veckor om allt går bra.
Vid 6-tiden var det hem igen och ut o hoppträna med Mach. Och nu kan jag äntligen dega lite framför eurovision song contest, mina ben strejkar.
imorrn är man ledig. ska in till stan lite med sara&tina iaf. måste hitta skolavslutningskläder.

hej

tralala

hejhej!
sitter här i sängen och är lite duktig faktiskt, jobbar med naturarbetet. eller klipper & klistrar ihop ett kollage, så så seriös är jag inte. men vi kan la låtsas.
well, har vart en okej vecka. tidiga dagar och inte alltför mycket plugg. passar mig bra, för nu är jag på sommarhumör och vill vara ute istället. Tog en lång promenad med Lotte idag, det var rätt mys faktiskt. :) dock lite smått ont i magen, vet inte vad det var i det jag åt idag. var köttfärslimpa så borde inte vara några enorma mängder mjölkgrejer i det.? men jag överlever, gör ju faktiskt inte så himla ont, vill bara komma på vad det är jag blir konstig i magen av hela tiden.

i helgen, eller i fredags rättare sagt, hade vi vår 50-talskväll på skolan. ett slutprojekt i marknadsföringen. blev rätt så lyckat tycker jag nog, med undantag från lite vidriga milkshakear och lite sådant vi försökte oss på. :) men de flesta verkade ha kul iaf. :)
På lördagen strejkade mina fötter av allt dansande i högklackat. men hade lite 20-årsfest för hanna som fyllt år. På söndagen anordnade vi i styrelsen en tävling på vår lilla klubb, och det var riktigt kul för det kom en massa folk. :p jag agerade fotograf åt hemsidan bl.a. och sprang runt som en paparrazzi och tryckte upp kameran i fejset på varenda stackars liten unge.

annars har det inte hänt ett skit. ska gå och laga lite soppa och käka mina nybakta bröd (jag börjar bli en riktig hemmafru), sen ska jag fortsätta med "pluggandet".
sedan får jag väl bara nämna att det var säsongsavlutning av andra avenyn igår. mkt sorgligt. ;) jag lovar, det är faktiskt sjukt bra. men, nu får jag klara mig utan det tills i höst. tråkigt tråkigt.
ha d bra

solig fredagmorgon

så himla härligt,, sitter på trädgården i en solstol och det är över 20 grader varmt. :p
är egentligen ledig idag, men ska in till skolan en stund iaf. måste göra lite på italienskan och sen ska vi nog ut på stan. en glass skulle ju inte sitta helt fel idag.
nu kom det en travhäst travande i full fart på asfalten förbi mig, haha. pållarna fick damp. ;p

hade nationella i matte igår, fy fan vad dåligt det gick. jag gav upp på nästan alla uppgifter och tänkte jag skulle gå tillbaks till dem på slutet, men det hann man ju inte.. well well. Gick och fkade lite med Lisa j på eftermiddagen och det var trevligt eftersom jag inte träffat henne på jag vet inte hur länge. Hem sen och var med farmor som hälsade på en stund. Sedan hoppträning på kvällen och det gick underbart bra. :P

nej nu får jag nästan gå in, min dator håller på o smälta i värmen.
hej

måndagmorgon

hej
ska snart cykla iväg till bussen. haft sovmorgon idag, härligt.
härligt väder idag också, skulle gärna ligga o steka mig lite när jag kommer hem, men aldrig har man ju tid.. är helt totalt skoltrött nu.
har iaf vart duktig och ringt o bokat tid med min mentor imorrn och ringt till körskolan. måste ringa andra körskolan också o avanmäla mig. hoppas nu att man kan det, annars är jag ganska körd.

har haft ett par lediga dagar från skolan nu, vart valborg och klämdagar o allt.
Valborg i onsdags var lyckad iaf. :) Torsdag var en slappdag. Fredag stan. Lördag stan. Söndag tävling.

jag fortsätter när jag kommer hem. måste dra nu.


nu har jag ringt till en himla massa körskolor, och avanmält mig från den första. det funkade, skönt. :p så imorrn måste jag ringa till en ny och skriva in mig. Haléns måste jag också ringa om faktura o allt. Orka telefoner säger jag bara nu. Jag hatar att prata i telefon. :S man vill fan se människan man snackar med.

RSS 2.0