28 juni

Nyss hemkommen från tingsryd. Åkte hem tidigare än planerat. Mach kändes inte fräsch varken igår eller idag, så vi lät veterinären kolla på honom, och det visade sig att han sträckt sig lite i ryggen. var dock inget allvarligt trodde veterinären, skulle förhoppningsvis vara bra om nån vecka eller så. Men han avrådde oss iaf från att fortsätta tävlingen så vi åkte hem istället. lite shopping på Börjes hann vi iaf med igår. jag var inte på humör utan inhandlade bara ett täcke. hanna och pappa däremot agerade shopaholics och köpte halva butiken som vanligt, pappa har ju fått för sig att han ska börja rida på allvar nu. hah! ;) bara han inte rider på min pålle så.. ;)


jag mår inget vidare jag heller, jag håller på o halvt hosta upp mina inälvor. ska gå o leta upp nån av kissekatterna och tvinga dem att gosa lite med mig.

bye


26 juni

Sitter här och degar i sängen. Nyss grillat så jag är mätt som en jag vet inte vad. Iallafall så borde jag ta o börja packa snart. Åker på cup ett par dagar imon. Är det något jag hatar så är det att packa. Men har iofs inte packat upp sedan jag var iväg sist, så det är väl egentligen bara att ta det. we´ll see...

Degat hemma ett par dagar nu. Har vart massa hängig och seg i flera veckor så har inte direkt någon lust till nånting. får väl hoppas det blir bättre snart, det är ju sommar va fan, då ska man va pigg.
Dagen har sett ut så att körde till mormor på morgonen. Sedan blev det stan en snabbis, köpte den söta lilla klockan jag spanat efter ett bra tag nu (nu var den äntligen på rea! ), körlektion och rida två pållar. Mycket mer har jag inte hunnit med idag. Funderar på att gå och lägga mig snart (jag vet, klockan är bara lite över 9) men några problem med att somna har jag knappast nu för tiden iaf. jag kan sova hur jäkla länge som helst.

önska mig lycka till nu i helgen. :) puss på er

måndag & sommarlov!

hey!
bloggen har inte funkat på ett tag, men nu är den igång igen.
vad har hänt sen senast? haft skolavslutning såklart. :p kyrkan på förmiddan, o säga hej då till alla härliga treor som går ut. Efter det tog vi en fika för att sedan sticka hem en stund. På kvällen åkte vi till Rana och Mimmi på studentskiva, och sedan vidare till vallen. gick dock aldrig in. men det var kul iaf. :)

hade min första körlektion på körskolan i torsdags. det var svårt som fan att köra deras bilar, när jag bara kört vår egna innan. Men det gick braa sen. :) har nu hunnit köra tre stycken. bara typ 20 kvar nu eller nått. hrmf. tar för jäkla lång tid det här.

tävling var det igår, gick massa bra. Vann två klasser med Mach, och felfri med Lotte. puss på dem.
Idag vaknade jag hyffsat tidigt för att vara jag och bestämde mig för att laga pannkakor till frukost. förstår dock inte att folk tycker det är så lätt att laga pannkakor. av ett recept till 10 pannkakor, blev det 4 stycken att äta och resten hamnade i soppåsen.

åkte sedan in till stan en stund med tina för att köpa lite grejs. dock köpte vi mest sådant vi inte behövde och inget av det vi behövde. blev iaf en bikiniöverdel, som jag blev riktigt nöjd med. dock bara en vanlig helsvart men den var fin iaf. :p
två tröjor, örhängen och spännen inhandlades också. det vill säga saker jag verkligen inte behöver/har råd med just nu. mitt bankkonto skriker just nu. Skulle sätta över pengar från mitt aktiekonto till mitt bankkonto idag, men inte fan gick det, killen på banken kollade på mej som jag vore dum och sa att jag bara hade ett konto. hrm, kontigt, får be nån hjälpa mig för kan knappast leva på de 20 kr jag har i plånboken.

well well, ska ut och rida med min syster nu (oh no!). bye

torsdagkväll

hejhej
sitter här och käkar godis nu. :) kör på fettofredag idag och dissar den imorrn istället.

Somnade framför datorn med kläder på och allt igår kväll redan vid halv nio, så hade ju inte ställt någon väckarklocka utan vaknade vid halv åtta i morse istället. Så bestämde mig att skita i skolan, hade ändå inget viktigt. Var duktig och hopptränade Lotte på förmiddagen innan det blev för stekande varmt.
sedan bestämde jag mig för att åka in till maxi för att handla, men missade bussen (förvånad, någon?) så fick sätta mig på bibblan bland skrikande mellanstadieelever och läsa frida-tidningar. yey, på det. Köpte en jäkligt billig klänning på maxi iaf. åkte sedan till city gross med mamsen, där jag träffade sara och hennes mams. :) så vi ockuperade godisavdelningen och provsmakningarna. Det är perfekt att gå på maxi och city gross torsdagar och fredagar, det går alltid att äta sig mätt på provsmakningar då. :p

iallafall, så bakade jag mina bröd när jag kom hem. det är då fan att alla ska käka upp dem hela tiden, så man får baka nya varannan dag. har blivit beroende av mina bröd för tillfället. alltid är det något, nu har jag kommit ur min fil-och-havrefras-period och cous-cous-period och gått över till rågbröds-period. 
Men iaf, umgicks lite med farfar och senare på kvällen bort och hoppträna med salsa för pia och sedan med mach.
annars i veckan, så har det vart lugnt i skolan och allt. de flesta lektioner har slutat. jag hade dock fått för mig att vi var lediga hela veckan så det var vad jag hade intalat mig själv och gått och sagt.
tis-ons sov vi hos tina och fixade studentpresenter till folk. de blev perfa, tror dem kommer blir glada. :p hade jag blivit iaf. blev dock inte mkt sovande, så dagen efter blev det halvsova sig igenom en föreläsning om projektarbete för att sedan smita hem i rasten. hängig och huvudvärk, så somnade på bussen och trodde jag var i bergkvara när jag vaknade, vilket jag som tur var inte var.

nu har jag planer på att lägga mig o läsa, sedan sova. upp tidigt imorrn, ska på cup tre dagar på öland. imorrn med salsa och lörd&sönd med mach.

natti


söndagförmiddag

hej
härlig söndag, 25 grader och inget plugg kvar nästan. Uppe tidigt idag och hoppade med Salsa. ska hoppa Machen (som förövrigt fyller år idag, yey!) och Lotte senare när det blir lite svalare också. Nu ska jag ligga och steka i solen med en bok och en smoothie och njuta av att jag är ledig imorrn med. :p perfa. kanske kan få pappa att vilja köra lite idag också, börjar på körskolan om 1½ vecka, så jag vill ju vara lite förberedd. 

Som vanligt ingen jättehändelserik vecka. Var på smyckeskväll i tisdags, och det var riktigt roligt, vi fick göra våra egna halsband och sådant. blev riktigt nöjd med mitt. :) så det var la kul, och det får vi göra om. simhallen i tisdags också. Hatar simhallen, men det var rätt okej iallafall. Hade en rolig badvakt, vid namn Urban, med humor iaf som vaktade oss så att vi simmade våra 500 meter. :) 
I fredags hade 3:orna bal så då var vi självklart i stadsparken innan och kikade och agerade paparazzis. Innan var vi hos Emii eftersom Tina skulle styla henne. jäkligt snygga var alla, och vi var liiite avundsjuka som inte fick följa med på balen. vi fick istället trösta oss på mcdonalds, och det är väl inte helt fel det heller. :p

nej, nu ropar solen på mej!
hej

RSS 2.0