torsdagkväll

Goddagens!
var ett tag sedan jag skrev märkte jag allt. Men får väl se om jag kommer ihåg något.

Förra veckan var en jobbig vecka, nationella i svenska o sånt skit. Muntligt till råga på allt. Yey, men det gick hyffsat iaf och jag tackar gud för att det är över.

Fredags blev det Palace med tina, sara, axel o david. Allt var bara konstigt, fast på ett bra sätt. haha. Människor är ju som de är, och tänka sig att det ibland finns knäppare människor än oss, det är inte ofta man ser. ;) Men det var en rätt kul gång iaf.
Dagen efter blev det upp för att tävla. Men de höll sådan fart så jag skulle inte hunnit rida fram, så vi struntade i det, men hanna o daysan var med iaf o vann en klass.
Söndagen spenderades med sara o tina, jobbade projektarbete och lite sådant.
Måndagen var ledig dag, men självklart var min rättskunskapsbok kvar i skolan så det vart till att åka in till stan för att hämta den. Åkte in i min pyjamas och helt osminkad. Det var skönt det, dock inte lika roligt när man träffar på folk man känner och känner sig allmänt skabbig.

Tisdag, onsdag vart väl som vanligt. Idag hade vi en stunds svenska bara o sen föreläsning. Kommentarer överflödiga på den kan jag säga. ;) Sen mcdonkan en stund med flickorna, hem o rida sally en stund, o nu har jag precis kommit hem från träningen på monty. två timmar och jag är gaanska slut. :)

Imorrn är det freedag, herregud vad veckorna går. Mindre än en månad till jul. :p Julpyssling o lussebullsbak hos tina på måndag, då jäkla blir det julstämning. :p Söndag blir det tävling med monty och zeus, ungefär 300 startande, så det blir en heldag från tidig morgon till väldigt sen kväll. :) Imorrn blir det hoppträning igen på kvällen o sen ska jag gå o lägga mig och sova i kapp mitt liv. :p

nej nu lockar sängen väldigt mycket
hej

måndag

godmorgon!
Sovmorgon idag, inte ledig som jag brukar vara på måndagar för jag måste in o göra ett matteprov. har räknat 3 tal, så vi får la se om det blir g, annars hoppar jag bara av, så ingen press här inte. ;) Sen ska jag ta mig en sväng till gina, såg att det var utrensning inför flytten. Måste dock spara som satan denna månaden, är skyldig pappa 3500 kr. Yey. :S men 2000 av dem var faktiskt från halkan så jag har inte slösat så mkt som det låter. ;)

Imorse när jag vaknade hade jag halvt panik, drömde att jag var på en stor båt som helt plötsligt bara vände sig och jag hängde upp och ner i en arm. Kändes så jäkla verklig så jag trodde seriöst jag var på båten när jag vaknade.

Helgen har vart bra. Tävlade uddens regionala igår med monty och jag tyckte det gick bra. :p var faktiskt riktigt nervös innan, o det brukar jag aldrig vara innan tävlingar, men jag har ju inte ridit honom så mkt o så var en regional den första, men vi gick dubbelnolla i första o jag blev jätteglaaad. Sen en liten rivning i andra klassen men det var skitsamma. :)

Nej nu blir det lite frukost, sen göra sig iordning. ha en bra dag

goddagens

aaj, det går inte beskriva smärtan i min nacke just nu. :o Vet icke vad jag gjort, men kan bero på att jag sovit i min säng utan madrass i två dar men iaf. ;) Det är nästan så att jag faktiskt ska kosta på mej en riktig massage i nästa vecka.

Har haft halkan idag. Sjukt kul och inget att va nervös för alls. Dock blev man hyffsat illamående i slutet när man snurrat runt, hängt upp och ner och nacken dog ju ännu lite mer när vi skulle testa o typ krocka. Fick även sätta på oss ett par glasögon som gjorde att man kände sig riktigt riktigt full. sen skulle vi runt ett par stolar. haha, det var sjukt kul, man blev helt yr och jag gick bara rakt in i stolarna och ramlade halvt omkull.

sen blev det stressa tillbaks till skolan för att hinna med psykologin. Efter det hem 5 minuter, sen drog hanna o jag till rockneby och tränade småpållar lite. hem ganska sent, tog hand om mach, sedan äta lite och sen, pust, soffan. hade velat följa med till palace idag för jag är sjukt sugen, men gick helt enkelt inte hinna med idag.


söndagkväll

Fick en jättebra filmsida av sara så nu ska jag sätta mig o titta på film ett tag, så jag kan börja plugga sen. Pluggar bäst ju senare det är så ska kolla film till klockan tolv o sen skriva klart min uppsats.

Vet dock inte vilken jag ska kolla på. Gjorde ett försök att kolla på fredag den 13 men jag kände att det var lite väl scary att titta på den själv även om jag sett den hundra gånger.
Blir antingen Step up 2, the Grudge 2, Rent, Sound of music eller Wildchild.

Tja, jag får se...
Dagen har vart lugn, söndagar brukar inte vara allt för roliga. När jag vaknade cyklade jag bort o kollade när Hanna tränade. Sen tog jag och Johanna en tur i skogen en stund och efter det blev det lite övningskörning och mer har inte hänt. Imorrn är det måndag vilket betyder ledig. Då blir det stan med tina&sara en stund sen träning på monty till seeent, kommer hem typ vid elva på kvällen.



Såhär mysigt har jag det när jag pluggar :) luktar jul med alla stearinljusen så med lite julmusik till blir det värsta julfeeling.

lördag

Satt i sängen med min bärbara alldeles nyss och plötsligt ser jag en låga och det började lukta skunk, då har datasladdsskiten börjat brinna. Hur lyckades jag med det? :S

Men iaf, lördag idag. Lugn dag, har hopptränat lite på morgonen bara. Det var väl ungefär vad som händer idag. Har inte lust att hitta på nått idag, har för mkt att plugga just nu, så det får bli så.

Veckan har vart en jobbig en. Stress och panik kan man väl sammanfatta den med. Onsdagen var en riktigt jobbig dag, pappa ringde mej på förmiddan och sa att vi måste till atg med Mach. Väl där röntgar dem honom och märker en spricka i hans ben och spatt. Kommer aldrig bli bra, så det blir nog triangelmärkning eller om han lider för mkt, avlivas. Så det var en riktigt riktigt jobbig dag. :/

Torsdagen var jag hemma. Hade bara rättskunskap och det kändes inte allt för lockande. Fick hem en ny häst på kvällen, och sen var det hoppträning på monty och daysan senare på kvällen.

Igår vart det skola igen, då fick man pallra sig dit. Psykologiredovisning, gick faktiskt hyffsat bra. Även om mina tappra försök till att måla kaniner på tavlan inte var de mest lyckade. ;) Kvällen skulle bli palace, men fick inte för varken pappa eller mamma eftersom jag varit borta för mkt, så det fick bli hemmakväll istället.

får hoppas nästa vecka blir bättre. Är snart jul iaf, så någonting har man att ser fram emot iaf. :)


söndagseftermiddag

goddagens!
Sitter här och pluggar matte/kollar youtube/bilddagboken/äter choklad/kollar på the hills. :p Jag är mycket glad för jag har hittat alla avsnitt av the hills som jag har missat. Har tittat på 20 avsnitt på bara ett par dagar. haha, oj. Men iallafall, idag blev det upp vid 8, ut i stallet en stund, sedan somnade jag till klockan halv elva vilket inte var så lyckat med tanke på att jag hade behövt ägna hela denna dagen åt matten. Cyklade bort till ridhuset vid elva och träffade Angelica som hade med sig pållen. Förmodligen ska vi få ha den. :) Sen blev det rida lite och nu har jag faktiskt pluggat lite.

Igår var vi på MingPalace och firade farfars födelsedag. Men jag var helt slut så jag satt och blundade och tror nästan jag somnade där.
Fredags hade vi lite halloweenfest hos tina. Det var jag, sara, tina, johan och alex så det vart bara en liten fest, men kul måste jag säga att vi hade det iaf. :) Efter det blev det Palace, vilket dock var lite segt denna gången.
Imorrn är sista dan på lovet, skulle inte tacka nej till en vecka till, eller två. Imorrn blir det träning med monty eller zeus och eventuellt körskolan om jag orkar åka in, vilket dock inte är så troligt just nu. Får la se.

Det var väl allt för denna gången, tycker allt att jag blivit lite bättre på att uppdatera.
hej

RSS 2.0