mycket

Har haft fullt upp hela helgen, har därför inte hunnit uppdatera någonting. Efter jobbet i fredags följde Fia med mig hem och sov här till lördag. Red dressyr med Cuppe i paddocken på förmiddagen. Bara lite lugnt i 20 minuter sådär. Sen åkte vi till tina som hade 20-årsfest. 20 pers kom och det blev riktigt lyckat, därefter åkte vi in till stan och avslutade kvällen på palace.

Igår tog jag det mest lugnt, man var inte jättepigg efter natten. Red bort till ridhuset med Cuppe, men när jag precis kommit fram blir han rädd och slänger av mig, och springer hem. haha, lyckat. ;p Så det var bara att knalla hem och hämta honom igen. Vi kom fram till ridhuset tillslut iallafall och då tränade jag lite bommar med honom en halvtimma.

Nu ska jag snart till jobbet. Skrittade ut med Cuppe nu innan jobbet och så tänkte jag rida Win en vända ikväll. Hon har vilat i 3 dagar nu, men det tror jag inte hon tackat nej till. ;)


Ryckte manen på Cuppe igår också. Den var inte vidare vacker innan. ;)


Innan



Efter. Ska jämna till den lite sen idag.

trött

tjenare!
Är så sjukt trött nu, så ska lägga mig och titta på idol på webtv och sova.
Dagen har bestått av jobb till kl 3, efter det mötte jag upp Fia och så åkte vi till maxi och systemet och handlade inför lördagen och en vända på stan och leta födelsedagspresent.

Longerade Cuppe 10 minuter i paddocken. Hann inte längre för skulle på hoppträning med Win vid 8. Hoppträningen gick iaf skitbra. Hoppade en serie och sen lite olika brutna linjer. Hoppade runt en bana på 120-130 och hon hoppade riktigt runda och fina språng idag. :P

Imorgon har jag jobb 10-17, och efter det följer Fia med hem och sover över så lär inte bli någon uppdatering förrän söndag.

hej

..

Hann inte skriva något igår, jobbade till 3, sen hem och rida Win och Cuppe. Stack till tina på kvällen och kom hem sent på grund av att bilen la av. :S

Idag blev det iaf jobb till 4. Longerade Win på kvällen, jättefin vart hon. Cuppe hann jag inte rida så han fick vila idag.

Kollar på Kungarna av Tylösand nu, riktig kvalitetstv! ;)

Ingen bra uppdatering nu för har noll tid denna veckan. Men sen ska det bli bättre!




Slänger in en bild på min Tott :)

nytt

Fint ridtäcke jag köpte till Win häromdan :)

Från Hööks


gör ett försök..

Tänkte testa om jag orkar blogga lite igen kanske.. ;)
Börjar från början, eftersom det var över ett år sedan jag skrev.

Dagen har bestått av jobb fram till kl 3, och efter det en snabbis till stan.

Ut och red nya pållen en stund när jag kom hem. Han kom igår och är en 4årig storhäst efter Cardento som jag ska ta hand om åt min tränare framöver så det var första gången jag red honom idag. Longerade 20 minuter och red 10 minuter efter det. Han har vart skadad så är inte igång så det får bli ganska lugnt nu i början. :) Han kändes lite stel men var väldigt mysig annars. Win fick vila idag, tävlade igår så..

Nu har jag kikat på Ullared och blir väl sängen snart..

hej


Jag & Win, 120-klassen igår.

(Snodde bilderna från emmahellgrenn.blogg.se)




Win & jag i 110


Jag & Win, 120-klassen igår.




120


RSS 2.0