Onsdag och höstlov :P

hej!
Idag är en sån där riktigt skön dag, jag har absolut inga planer på hela dagen. Älskar sådana dagar, för det var nog ett antal veckor sedan sist. Bytte bort min morgonjour i stallet till Hanna så jag kunde få  sovmorgon också. Stekte lite kroppkakor till frukost och nu har jag precis ringt frissan. Fick tid redan imorrn. Vet dock inte vart jag ska få tag på pengar för att kunna betala men det blir ett senare problem.. Ska ut och rida om en stund, och kanske fråga Johanna om jag får ta med Frasse på en promenad.

Vad som hänt sen senast.
I lördags blev det upp klockan halv 6 för att åka till Tingsryd på tävling. Men väl där så går Machen inte igenom veterinärbesiktningen, han var lite halt, så det vart bara att åka hem igen. Svängde förbi Börjes och shoppade lite först.
Söndags blev det umgås med tina och sara. Jobbade med affärsplanen och lite sådant.

Måndags blev det stan med tina och även axel och david en stund. Körlektion, tränade fickparkering och det gick riktigt bra måste jag säga. :) dock sa min lärare att jag borde ta tag i teoriprovet snart, men jag vet inte hur tusan jag ska hinna med det just nu.. :/ Men jag måste verkligen ha mitt körkort snart, det suger som det är nu.  Det är inte det allra lättaste att bo nästan 4 km från närmaste busshållsplats, så det vore så himla skönt att kunna ta bilen när man vill.

Tisdag blev det hem till tina igen. Pyntade och planerade lite för halloweenfesten på fredag.

det var väl det.
Imorrn blir det körlektion och sedan träning på kvällen. ska rida monty och lotte då, eftersom machen är halt. På fredag blir det som sagt liten halloweenfest och sedan Palace efter det. Lördag ska jag ut på restaurang med farfar och sedan tjejkväll hemma hos Becca tror jag.

Det var väl det. Puss

tillbaks från Polen

dålig uppdatering ser jag..

Kom tillbaks från Polen igår förmiddag. Somnade framför datorn när jag kom hem och sov ända till kvällen då jag vaknade och visste inte vart jag var.

Har vart en konstig resa haha. Båten dit och tillbaks var rent ut sagt förjävlig, har typ aldrig mått så illa.
I tisdags var vi på en skola i Gdynia och snackade lite med de polska eleverna. Det var lite lagom underhållande, men vi fick en riktigt söt kille som guide iaf. :) På kvällen/natten var vi ute i Gdynia och försökte leta upp någon rolig klubb, men utelivet sög riktigt mycket men vi hamnade tillslut på ett hyffsat mysigt ställe. I onsdags var vi på koncentrationslägret Stutthof. Blev guidade av en man som suttit där. Hemskt var det iaf. Sen bar det av till ett köpcentrum och shoppade. Båten hem spenderades först lite uppe i lobbyn tillsammans med sliskiga 50+are som hela båten var fylld med, sen hade vi lite tjejkväll i becka o sannas hytt. När Sara och jag skulle gå tillbaks till vår egen hytt vid halv 4 på natten blev vi omringade av två fulla polacker, så vi fick typ panik och sprang runt i korridorerna som galningar innan vi tillslut kom in i vår egna. Läskigt som fan var det iaf.

Men det var den resan iaf, riktigt skönt att komma hem och sova i sin egna säng iaf, utan mark som gungar.

Vad annars har hänt sedan jag skrev sist? nu har jag ju inget överdrivet bra minne, men tävlingar två helger i rad har det vart vad jag minns iaf. först på udden med salsa och zeus vilket gick bra, sedan med machen i söndags. Förra veckan var vi även på en stand up-show med blandannat Björn Gustafsson och Soran, sjukt kul. Palace var det förra eller förrförra veckan också, minns inte riktigt när. får börja skriva lite mer regelbundet tror jag. klassfest med tjejerna i klassen i lördags.

Nu är det iaf höstlov, vilket känns väldigt välbehövligt. Inte så mkt planer än, men halloweenfirande på palace på fredag ska bli kul iaf. :p

nu ska det ätas kroppkakor. puss

söndag

söndagkväll, kan det bli mer deprimerande?

men imorrn är jag lite halv ledig iaf, ska bara in och eventuellt gå på matten och sen ha teorilektion.

Dagen har spenderats med först klippning av pållisarna ett antal timmar, sen kom Susanna på eftermiddagen. Sen bidde det plugg resten av kvällen.

Gårdagen var det fullt upp. Tävling först, vann första klassen, dock var det bara en liten klubbtävling, sen i la:n fick vi två rivningar. Sen blev det bara hem och duscha och sedan bege sig till timmernabben. där träffade jag världens goaste lilla hund som jag blev kär i och även nathalie som jag inte träffat på över ett år.

Annars i veckan så minns jag väl inte riktigt vad jag hittat på. Tisdags hade vi kakbak hos tina iaf, och onsdagkväll blev det Km och Bistrobar, med pizzaätande uppe i ett mcdonalds-torn. det var en upplevelse det. ;) kom inte hem förren 3 tiden och då satte jag mig o plugga innan jag somnade som en stock, kände att det inte direkt var någon idé att gå och lägga sig när man skulle upp till skolan 3 timmar senare. Torsdagen var jag död men lyckades pallra mig till skolan i allafall med hopp om att kunna sticka hem efter svenskan. Men nähe, då skulle vi på rättegång från 1 till halv 5. Men det var nästan lite intressant måste jag säga, så jag stannade iaf.

I veckan händer det nog inte så mkt vad jag vet. Lite prov och inlämningar och skit så lär väl inte hinna med så mkt annat. Susanna skulle komma på tisdag iaf, kul med lite mer folk i stallet nu. :) Sen eventuellt tävling på zeuz och salsa på söndag om jag skulle va med på det, det vet jag inte än.

wellwell, jag känner doften av något nybakat från köket, så ska kika vad mamma bakat. hej

RSS 2.0