lördag

goddagens :p

sitter och tittar på Svensson Svensson och lyssnar på musik. Tänkte jag skulle ge mig på å ladda hem lite låtar ikväll.
Dagen har spenderats på tävling, dressyrtävling. Gick hyffsat tycker jag nog. På eftermiddagen kom en tjej och provred Sally för eventuellt köp. Annars har inget mer hänt idag.

I torsdags vart det övernattning med klassen ute i skogen somewhere. Fiskade kräftor, grillade och lite sådant. Vi somnade runt 4 och blev ungefär 1½ timmars sömn, så man vart ju lite smått trött dagen efter. Väl tillbaka på skolan så däckade vi på golvet i korridoren.

På kvällen blev det Palace eftersom det var mina gullungars födelsedagar. :) Kul vart det, dock inte lika kul när jag skulle upp vid 6 dan efter.. 

nu ska jag återgå till mitt igen. bye

usch

klockan är 8 på morgonen, och jag vaknade och kände att jag verkligen inte mådde bra. Illamående, snurrig och konstig röst. Så idag får bli en slappdag hemma och försöka bli bättre tills imon då vi ska på övernattning med klassen. Sen i eftermiddag ska pappsen och jag åka o köpa stövlar till mej, får väl se hur det blir med det.

vad har hänt annars? Igår var det UF-kickoff i blomstermåla. segt som fasen fram till slutet då det kom en riktigt go kille och bjöd på sig själv. Länge sen man skrattade så mkt, han var skitskön. På kvällen mådde jag illa så det blev en minitur med pållen i skogen sen lägga sig tidigt.
kalmar fashion show har det vart också. vi fick våra flygbiljetter vi hoppats på iaf, så förhoppningsvis blir det kanske sthlm på höstlovet. :)

näe, nu skriker min mage på mig så får väl göra mig lite frukost iaf, sen går jag o lägger mig igen. skönt. :) resten av dagen får ägnas till "the hills".

kul, se från mitten


lalalala

nu gör jag en deal med mig själv, jag kommer fan aldrig igång o plugga annars.
Får titta på ett avsnitt The Hills för varje 20 minuter jag pluggar. Sounds good, så nu kör jag igång :)
tävling idag också i braås förresten. gick jättebra egentligen, fram till sista svängen, då blev jag avkastad och min nacke dog typ. :S
the hills

lördag

hej!

Sitter och tittar på eurovision dance contest för tillfället. Inte speciellt underhållande kan jag inte påstå.
Men iaf, dagen har tillbringats på öland på tävling. Gick bra, en 5:e-plats och en vinst. Tävlade även förra lördagen vilket resulterade i en 2:a-plats och en vinst. Så vi är på G nu igen hoppas jag. 

I veckan annars:
Igår: Lediga egentligen men hade körlektion vid 9 och sen bio med mina flickor o johan&alex, så åkte in till skolan iaf.
torsdag: Projektarbete hela dan, träning på kvällen.
onsdag, tisdag, måndag hände väl inte direkt något annat än skolan o det vanliga.
söndag: lite projektplans-arbete hos tina.
lördag: tävling

imorrnbitti blir det cykla bort till krf en stund o hjälpa till med deras tävling.
tja, det blir ett tråkigt inlägg idag, tröttnat på det här med blogg. fråga mig inte varför jag skriver..


RSS 2.0