tävling

Vart iväg på tävling med Win idag, regional på Udden.

I första klassen, en 1.15 cm, gick det hyffsat.  I en sväng till 4:an gjorde jag dock en volt, kände att vi låg helt fel och hon laddade för hindret bredvid, så ville inte styra på det. Annars flöt det på bra, men slutade som sagt på 4 fel pga volten. Hon var dock katastrof på framridningen, typ 3 mil lång häst och helt okontaktbar och svarade inte framåt alls, tror det har en blandning att göra med att hon inte gått dressyr på länge och att hon satt en jäkla päls.

I andra klassen, 1.20 cm, utgick jag efter halva banan. Hon lyssnade varken på gas eller broms, utan bara sprang, så jag utgick. Onödigt att få fler dåliga hopp än nödvändigt.

Får ta och klippa henne i veckan, och sen är det dressyr som gäller för hela slanten nu, så blir hon nog normal igen skulle jag tro. :)

När jag kom hem gick jag bort till ridhuset och hoppade med Cuppe.

Gårdagens halloween tillbringades med lite matlagning med några vänner och sen skräckfilm på bio efter det.

Nu ska jag dega framför tvn resten av kvällen och imon väntar rida Win och Cuppe på morgonen, sen jobb och sen kibox.




Lotteskrutt får stå för dagens bild <3

tjooo

tjena!
Red Win idag på förmiddagen. Hade tänkt köra konditionsträning med henne, men efter att ha skrittat 10 min fick jag vända hem för jag hade sån jäkla träningsvärk i låren efter boxningen igår, så det gick inte ens trava. ;S Cuppe fick vila eftersom han fortfarande inte har några skor.

Jobbade till 5, sen gick jag en vända på stan med tina och fia. På kvällen mötte jag upp becca igen och så gick vi på afron. sjukt kul. :) Skjutsade hem henne och var själv hemma runt halv 9. Då var det bara ut och fixa stallet, och nu har jag suttit i telefon resten av kvällen. Blir sova nu så jag kommer upp hyffsat tidigt, ledig imon dock, men ska försöka hinna rida tidigt, så jag hinner med resten av dan till annat.

godnatt!



ny vecka

det var la ett tag sen jag bloggande men har haft fullt upp hela veckan. Haft en bra helg iaf. I lördags var jag och gymmade med Becca och på kvällen blev det lite utgång på o´learys med Fia. Igår var det klubbtävling/pay and jump här i krankelösa. följde med och tittade när Emma hoppade Lotte. De fick en liten rosett och Lotte skötte sig super, kul. :) Sen var jag med Fia resten av kvällen.

Idag har jag jobbat fram till fem, sen mötte jag upp Becca för ett kibox-pass. Ingen ridning idag, Cuppe har tappat sko och Win fick vila.

Sitter och degar framför Hollywood-fruar nu. Imon blir det rida på morgonen, jobbet till fem, sen träffa Tina en stund efter det, och sen blir det afro med Becca på kvällen. Kul! :)

pusshej


Lotteskrutt igår


Tut

 


måndag

Tjena!

Min kompis har nyss åkt hem så nu sitter jag här i all min ensamhet och uppdaterar min spotifylista.
Jobbade till två idag, sen gick jag på stan en vända och käkade grekisk buffé med en kompis, sen stack vi hem hit och red ut en vända på Win och Lotte. Sen följde hon med bort till ridhuset när jag red dressyr på Cuppe en stund. Gick mindre bra idag, han vart väldigt vinglig och ville inte alls som jag ville. Får göra ett nytt försök imon. :)

Igår var jag på tävling med Win i Tingsryd. Gick varken bra eller dåligt. I 1.10 hade vi ett pet, och i 1.20 hade vi även där ett pet. Men hon var iaf lugn och lyssnade så det vart ju positivt. :) Nästa tävling blir om två veckor på Udden tror jag.

Nehe, nu blir det sängen och imon väntar jobb och sen hjälpa emma att hoppa Lotte. De ska va med på en klubbtävling på söndag så det blir spännande. ;)



Lottetut :)


lugn kväll

tänkte lägga mig nu, klockan tio på en lördagkväll. bra där ;) Ska upp och tävla imon vid sju.

Är sjukt trött, känns som jag inte fått en timmes sömn på hela veckan. Igår var jag med några kompisar och förfestade lite i stan innan vi drog ut till palace och o´learys. Sov inne i stan så hade jag nära och bra till jobbet på morgonen sen.

Hoppade Cuppe lite tillsammans med emma och lotte på eftermiddagen. Gick hyffsat tycker jag. Sen hoppade jag Win lite efter det. Tänkte testa och se om hon blir lugnare på tävling om hon får hoppa lite rejält dagen innan också. Återstår att se imon om det ger resultat.

Nähe, nu väntar sängen. Är sjukt många starter imon så det lär ta hela dagen..


slut

Är helt slut så skriver bara ett snabbt inlägg. Kom nyss hem från träningen. Gick hyffsat bra. Men typ inte sovit nått i natt och sen jobbat på det, så hade inte så mkt ork i kroppen.

Var ledig igår. Var ute och fotade med emma då. Resultatet ser ni i förra inlägget. :) Slänger in fler bilder senare.
På kvällen åkte jag iaf in med en kompis till stan. Var på O´learys kareokekväll och hade det trevligt. Skulle hem senast 12 hade jag bestämt eftersom jag skulle jobba idag, men det slutade med att jag var hemma halv 4 iaf, efter att ha cruisat runt stan med några random människor i min bil, de var helt faschinerade av den för de hade aldrig åkt cab. ;)

Imon väntar jobb 9-18, så får försöka hinna rida på morgonen innan. Efter ska jag träffa en kompis och sen får jag se om nån vill hänga på ut sen på kvällen. Återstår och se.

god natt

HÖSTHÖST MER HÖST

hejj, har fixat johnssons blogg :) hhehe , tycker den blev fin riktigt höstig , och igår så fotade vi lite höstbilder med hästarna så när jag ändå är inne på hennes blogg kan jag ju ladda upp dom så här kommer dom :)






fotograf : Emmahellgren (Jag)
ni få en söt bild på mig och lotte oxå.
 

blev visst två .. men hoppas ni få en bra dag :)

kram


ny vecka

Tjo!
Jobbade mellan 13-18 idag, så skrittade ut med Cuppe på förmiddagen innan jobbet.
Hemma runt halv sju och då blev jag sugen på att hoppa så gick bort med Cuppe igen och hopptränade lite serier. Gick bra, men han orkar inte riktigt bära upp sig i galoppen än så han blir rätt lång och vinglig när man hoppar. Men hoppar gör han iaf. :) Och rolig är han också, väldigt mkt min typ av häst. Ska träna mycket galopparbete med honom denna vecka är tanken.

Win fick vila idag.
Nu har jag degat framför tvn en stund, så nu blir det nog sängen. Imorrn behöver jag hinna bort till apoteket innan jobbet och köpa hostmedicin, jag har typ hostat ut mina inälvor i snart två veckor nu..

tävling

Vart iväg på tävling idag hela dan.

Var lokal idag, så hoppade bara en 1.05 och 1.10 med Win. Första klassen vann vi, och i den andra var hon skitjobbig så fick 2 rivningar. Inte jättenöjd med någon av rundorna direkt men men..

Två bilder från dagen.




helg!

Tjo!

Äntligen helg, härligt!
Är aningen trött idag, har inte sovit alls i natt. Blev en utgång med en kompis igår. Hamnade på KM, Bistro och avslutade på O´learys. Hade riktigt kul så vi struntade i att sista nattbussen gick kl 2, och underhöll oss istället i stan till klockan 5 på morgonen när första bussen gick hem.

Nu har jag precis vart ute och tränat Cuppe och Win. Hoppade lite i ridhuset med dem båda. Hoppade lite studs
med Cuppe, gick super. Med Win studsade jag bara över ett kryss några gånger, hon ska ju tävla imorgon.

Nu ska jag över till några kompisar och käka thaimat och kolla Solsidan!

Imorrn blir det som sagt tävling i O-hamn. Var inte så många startande i mina klasser, ca 15 st, så går nog rätt snabbt. Lite skillnad mot nästa helgs tävling där det är 87 startande i min klass. ;)


Cuppe och jag idag. Bebishästen :)


Win

Några bilder från när jag hoppade Win igår. Hoppade även Cuppe för första gången. han är ju inte hoppad mycket alls innan så i början snubblade han sig bara över bommarna men sen hoppade han riktigt fint. Blir nog bra det så småningom :)


Jag och Win. Fotade av emmahellgrenn.blogg.se




måndag

Dagen började med att jag red Win och Cuppe på morgonen. Red ut på båda, första gången jag red ut med Cuppe, har bara skrittat lite i närheten innan. Men han skötte sig jättebra även om han är en liten chicken som är rädd för allt. ;)

Sen blev det jobbet och efter det körde jag ett spinningpass på friskis. Hemma runt 9 och då var det bara ut i stallet och göra klart det.

Nu blir det sängen..


haha

haha, hittade ett roligt klipp från en failad intervju med mig och machen ;)


tjo

äntligen ledig imon :p Ska hoppa med Win och Cuppe på morgonen, sen in till stan om jag hittar nån som vill göra mig sällskap.

idag har jag jobbat till 1. Skyndade mig hem och red dressyr med Cuppe. Gick riktigt bra, han börjar lossna lite i sidorna nu. Nu ikväll har jag varit och ätit finmiddag på Stufvenäs med släkten.

Rensar bilder nu och hittade massa fina på min gamla ponny Mach, så vi kör en bildbomb på honom.




RSS 2.0