torsdagkväll

hejhej

vart skithärligt väder de senaste dagarna, men för det har man ju ändå inte badat  någonting. får väl se till att dra mig till stranden nångång nu denna veckan. alla är så jäkla bruna, själv får man ju gå runt i tights för att inte skämmas. näe, nu får solbrännan snart bättras på.

de senaste dagarna har jag vart med lisa, var på corner, umgåtts med tina&sara (vi fick mail från Seth btw xD haha), och lite annat.
idag har endast veterinären vart här, mamma o jag skulle till ikea också men de blev inte så sen. Dressyrlektion på salsa på kvällen, och nu funderar jag på att lägga mig. Upp tidigt imorrn o iväg till karlskrona. eller halv nio men allt innan elva är tidigt för mig nu så,.
puss

 

måndagkväll

hej

i veckan har följande hänt. Karlskrona hela torsdagen. Natt-trav på kalmartravet med tina&sara i fredags, där hade vi det himla trevligt. ;) haha. Timmernabben hela lördagen. Stan med tina&sara och även rana en stund idag.
På kvällen kom två stycken och provade sally för eventuellt köp. De kommer hit imorrn också och då ska vi få filma. :p

imorrn blir det även in till stan med lisa. Bio senare i veckan möjligtvis, sex and the city.

puss

tisdag 15/7

hejhej

gårdagen spenderades i borgholm med tina och sara och även cornelia ett tag också. fika lite inne i staden först sen begav vi oss mot idrottsplatsen och var med på victoriafirandet. köade ett par timmar så vi fick platser längst fram vid staketet i år igen. Efteråt gick vi till strand hotel, och sen ut till stan igen. blev en kul kväll iaf. :)

idag är planerna bara hoppträning med sally och mach. dessutom måste jag in till stan en kortis och köpa lite grejs, får se om jag orkar. vaknade med magont som satan idag.

i söndags var Jannie och hennes kille här iaf, sen drog jag till ida och badade innan vi körde hem till mig och red en långritt i solnedgången. ;) mysigt. sen kom veronica/veronika (?) hit och kollade på sally, om hon ville köpa henne eller ej. hon verkade intresserad iaf, så hon skulle återkomma.
annars så har inte ett skit annat hänt, så..ja..
puss

fredag

hejhej

Var ett tag sedan jag skrev något sist. Men iaf, Borgholm hela dan idag. Sen hjälpa mamma med garaget nu halvt mitt i natten. klara blev vi till slut iaf, och nu kanske man till och med kan få in en bil där, ja. Inget sommarjobb så man tager vad man haver. :) fick nån liten krona iaf.

i helgen vet jag inte helt vad som ska hittas på. Söndag kommer Ida hit iaf. Även Jannie kommer och hälsar på. Skulle åkt upp till Åkerbo på söndan också men det sket sig. Imon ska jag kanske försöka köra runt och se om jag kan köpa mig ett par nya stövlar nånstans. Men med för tjocka vader för ridstövlar + för lite pengar är det inte så lätt vill jag lova.
Måndag blir det Viktoriadagen med Tina & Sara. :) Sen Karlskrona på tisdag lr onsdag. 

I veckan har det inte hänt så mkt, marknad med Sara, café corner med gänget från trean också. ikea, fixat nya garderober till mitt rum, körlektioner och lite sånt. Är btw frisk nu, jäääkligt skönt. :p inte en host på flera dar, och huvudet börjar vakna så nu är jag inte så satans trött längre.

Pållen min är ute på annons nu iaf, hon ska säljas bestämde hanna&pappa häromdan. kommer sakna henne en hel del, hon är ju så go. Blir en ny stor nu, och sedan en till om några månader.

godnatt

RSS 2.0