Lördag

hejhej
Nu är det ett nytt år, 2009 och jag hoppas att det blir hundra gånger bättre än det förra, för det var mest ett tråkigt år.
Nyårsafton var det i onsdags, om någon nu skulle ha missat det. Först var vi i stan lite, jag, tina, sara och charlene. Sen var vi hemma hos tina och hade det mysigt. Sov över där, och så smet jag iväg vid tiotiden morgonen efter för jag skulle iväg på hoppträning. Resten av den dan orkade man inte göra så mkt sen.
Igår träffade jag ida och matilda ett tag. vi red ut till smedby i typ 3½ timma. Jag blev totalt nerkyld och blev inte normal förrens kvällen. Var på middag hos farmor sedan.

nu sitter jag och ska ta tag i lite skolarbete. Tanken slog mig just att det bara är fyra dagar kvar av lovet och att vi tydligen har prov på fredag, så det kanske är dags att sätta igång. Känner dock att huvudvärken börjar komma smygandes.. :/

Tävlingar tre dagar i rad nu. Syrran och Daysan tävlade idag vilket gick bra. Imon blir det lokaltävling för mej och monty och på måndag blir det den regionala för mig också. LA ska vi testa på då. Måste dock leta upp mina tävlingskläder, har ingen aning om vart de är, har inte tävlat på över en månad nu.

nu kallar psykologiboken och socialpsykologin, vad nu det kan innebära. hej


RSS 2.0