Tisdag 30/12

Hej
Imorrn är det nyår och sista dagen på detta året. Nyår ska spenderas med tina och sara, har inte riktigt koll på vad vi ska hitta på eller vart vi ska, men det blir säkert kul. :) Sen nästa vecka åker vi till sälen, shit vad tiden går snabbt. Jag har i stort sätt aldrig stått på ett par skidor så det ska bli spännande haha.

Dagen har spenderats med mamma och syster på stan, för jag var tvungen att hitta ett par skor, men det gick icke så bra med det. Kom hem med ett singstar och en ögonskugga, det var väl allt. Sen hem och rida två små busiga pållar som blev ihjälskrämda för folk har ju redan börjat smälla raketer här. Och nu har jag suttit i telefon med Ida i 2 timmar och 19 minuter. något säger mig att pappa inte blir allt för glad när telefonräkningen kommer. ;)
Ska färga håret snart hade jag planer på men klockan börjar bli lite mycket så sängen känns för tillfället mer lockande.

Annars i dagarna har det blivit bl.a. stan med tjejerna i lördags. Söndags blev det först hoppträning på monty, han är så härlig den lille, sen begav jag mig till påryd för lite minifest med sara, tina, axel och david. Massa kul. orkade inte åka hem så sov över och vi kom inte i säng förren 6 på morronen och sen upp vid 9, så min hj'ärna var någon annanstans igår kan jag säga. Hade körlektion sedan också och jag var så trött så jag har aldrig kört så dåligt. Jag glömde bort vart blinkersen satt och tittade rakt fram när jag backade, det är kanske inte så himla bra med tanke på att jag bara har ett par lektioner kvar innan uppkörning. :S Som sagt, min hjärna var nån annanstans.

I veckan blir det ganska fullt upp varje dag, torsdag lär man väl vara ganska död efter nyår, då blir det hoppträning sen på eftermiddan och lite sånt, fredagen ska jag träffa ida o matilda sen till farmor. Lördag, söndag och måndag blir det iväg på tävling. Sen är lovet typ slut, herregud, vart tog det vägen? :S

nej nu ska håret färgas, ska bli mörkare, vill ha det så som jag hade i oktober innan polenresan.

puss hej

twilight

Okej att jag är lite efter men iaf, nu har jag äntligen sett Twilight. :) Och den var underbar, älskade den! Speciellt huvudpersonen Robert Pattinson. :P
Ska titta på den en gång till nu, dock känner jag mig ganska stressad för jag har hundra andra saker jag borde göra istället.. :/


Igår vart det julafton iaf, och den vart lyckad som alltid. :) Orkar inte skriva vad jag fick o så, kan göra det senare kanske. Vi körde en sjukt kul lek senare på kvällen iaf med släkten. Farmor hade slått in ett paket med ungefär 10 lager presentpapper. Så skulle man slå en tärning, och den som fick 6 skulle ta paketet och ta upp ett lager papper medan tärningen skickades runt och nästa som fick 6 skulle ta paketet. Den som tar bort sista omslagspappret får paketet. Låter kanske inte så svårt, men grejen var det att vi skulle ha tjocka tumvantar på oss, och skarvarna på paketet var ihoptejpade. haha, det var sjukt kul iaf, alla tog det på värsta allvar o jag skrattade som fan. haha, måste testa det någon mer gång.


julaftonsmorgon

god morgon! Julafton idag, tänka sig. :) Precis vart ute i stallet en sväng och nu däckar jag här i sängen ett tag till. Ska nog sätta på Twilight, det får bli min lilla julklapp till mig själv.

Ska ut med johanna och hanna o rida nu om en stund. Nu snöar det också! :p
Gästerna kommer vid 4-tiden. Då blir det julmat först, jag spyr på det just nu, och sen julklappsöppning och lite mys.

Igår vart det uppesittarkväll, som det alltid ska vara den 23:e. Åt julmat och klädde granen, som för övrigt blev skitful efter att mamma och hanna envisats med att det endast skulle vara silvriga kulor i. När dem gick smet jag ändå dit och hängde upp ett par röda kulor iaf. Någon färgklick kan det ju få vara tycker jag. Sen satte resten av familjen på en film, men då dissade jag kvällen och gick in till mig och kollade 90210.

På dagen åkte jag även in en sväng till stan för att köpa sista julklappen. Åkte in skabbig och osminkad, men med en mössa nerdragen till näsan och en stor jacka på, tror jag att jag var ganska oigenkännerlig, hoppas jag :) Stod bara ut en timma bland alla galna folk, men jag hittade det jag behövde iaf.

I söndags åkte jag o tina iväg till ishallen o åkte skridskor med tony, simon o niklas. Vi börjar allt bli ganska duktiga nu, åkt hela 3 gånger nu. ;) vi kan briljera med våra fina piruetter iaf. På eftermiddan gick pappa ut i skogen och högg en gran, och tänka sig att han fick allt hem en riktigt snygg gran i år. :) Hoppade på eftermiddagen, och det gick massa bra, pållen min stegrade bara en gång idag, men då fick hon en smäll av mig innan jag kastade mig av lite graciöst, så nu hoppas jag att det ska vara slut på hennes små hyss. :)

Fredagen blev det palace och det var sjukt mycket folk ute. det blev en kul kväll iaf.
Imorrn blir det bl.a. pia-tränining klockan 10.
nej nu måste jag skapa lite julstämning, så hej

Shiet, glömt slå in mina paket! :o bye

Fredagen

hej!
Sitter här och lyssnar på musik. Skönt med lov nu iaf. :) Ikväll blir det utgång, Palace, efter att ha satt på lite musik är jag rätt sugen iaf. Nu har jag lyckats fixa skjuts iaf, så åker nog in runt tiotiden.
 
Hade julavslutning igår på slottet. Sen blev det stan hela dan tills fötterna värkte som jag vet inte vad. Tränade på kvällen och det gick sjukt bra. :) Var lite nervös eftersom hästfan stegrade av mig fyra gånger i tisdags. Fyra näradöden-upplevelser var det för det var inga snälla bus hon gjorde kan jag lova.

I lördags var jag i Danmark. Shoppade först, tina och jag sprang runt tills vi i stort sätt ville ta livet av oss, så sjuukt mycket affärer där. Sen blev det julmarknad på Tivoli och lite sådant.

Dagen idag började med tidig uppstigning, ingen sovmorgon på första lovdan, morr. Åkte in till stan och satte mig på körskolan o pluggade teori en hel timma. Körde sedan lektion. Gjorde min sista riktiga lektion idag tror jag, nu är det bara repetitionslektionerna kvar. :p Körkort here I come. Fy fan vad härligt det ska bli med körkort iaf. :P

Annars i veckan har det inte hänt något nämnvärt så jag orkar inte skriva något mer. Får väl gå o göra mig i ordning lite nu.
hej

fredag

tjenare!
sitter o tittar på idol just. Riktigt bra finalister detta året faktiskt. Vet dock inte vem jag hejar på.
Imorgon bär det av till Danmark, ska vara vid tåget vid 7 imorrnbitti, så ska lägga mig snart.

Veckan har vart helt okej. Bistrobar i onsdagskväll med sara, tina o axel. Sov hos tina efter det så vi kom inte i säng förrens halv 5-tiden. Skolan kändes dock inte så lockande dagen efter så vi körde filmdag istället och kom inte upp förren 3. Men man behöver sådana dagar ibland. :) Sen vart det träning på kvällen, jag var typ död, tog med mig Sally, hon är mitt nya projekt nu när hanna skaffat en ny. gick riktigt bra tycker jag allt iaf. :)

idag har bara vart en seg dag, lektionerna var bara överflödiga. Stan efter det med mina flickor och sen hem, rida lite, o nu sitta här och dega.
tja, mycket mer har jag väl inte att säga.
god natt

söndagkväll

Har inte så mkt att skriva förutom att jag känner mig jäkligt sjuk just nu. Eller håller på att bli iaf känner jag. Nyser varannan sekund och huvudet dunkar som jag vet inte vad. Kan inte ta någon tablett heller, lovat mig själv att inte ta värktabletter mer, för jag tror seriöst jag snart blir immun mot dem.. Ska plugga lite på Polen nu, prov i övermorrn o jag har inte orkat börja än. Men ledig imorrn så det löser sig nog. Ska ta o kika lite på Wallander o lite the hills innan jag somnar.

Dagen har tillbringats hos kusinen som fyllde år. Var rätt kul med tanke på att hon fick singstar o dansmatta i födelsedagspresent, så med det kunde jag underhålla mig rätt bra. :p Tittade på mamma mia också innan vi åkte hem.

Annars så har väl veckan vart hyffsat händelselös. åkte skridskor i onsdags o det var jäkligt kul iaf. Tävlade min sista ponnytävling i söndags. Två felfria rundor på Zeusan och med Monty felfri grunden och ett riv i omhoppningen, men i sista klassen som gick med omhoppning upp till la blev vi placerade, så det var ett kul avslut på ponnykarriären. :)

Till helgen blir det Danmark bland annat. ska bli kul o komma iväg. :)
nej nu ska jag däcka i sängen.
hej

RSS 2.0