söndag

Tjo!

Hopptränade lite med Win i förmiddags, lite studs och sådant. Gick rätt bra. Red Cupp i ridhuset efter det också. Dock blev det inte så seriös ridning, typ alla hade bestämt sig för att rida den tiden, var 8 st andra hästar i ridhuset, så aningen trångt. Och när några var klara så strömmade det bara in nya hela tiden så kom och gick väl typ 20 hästar medan jag red. Vart fasen kom alla ìfrån? Brukar va typ max 2 st som rider där samtidigt i vanliga fall. Aja, Cupp vart duktig iaf, fått sina tänder raspade och bytt bett så nu känns han fin igen. :)

Helgen har som vanligt vart bra. Efter jobbet i fredags blev det lite dressyr i ridhuset, sen in till olearys och hade en lyckad kväll som vanligt. Efter stängning skulle jag skjutsa hem en gammal granne, hans kompis och några andra kompisar. De envisades med att de ville åka nercabat, vilket inte jag tyckte var någon överdrivet smart idé med tanke på att dt var minusgrader, men så fick det bli haha. ;) Drog mot smedby sen, och sen tillslut hemåt vid halv 6-tiden.

Upp vid halv tio dagen efter, pigg av nån konstig anledning. Red ut och galopptränade i snön på både Win och Cupp, sjukt mysigt i nysnön. På eftermiddagen blev det trerätters hos farmor, och på kvällen blev det lite spel- och vinkväll med några kompisar.

jaohapp, nu blire sängen snart.
gonatt



gammal bild på lottetönt :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0